Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Και την Κ. Δευτέρα δίπλα στους πρόσφυγες ο Ολυμπιακός!

Και την Κ. Δευτέρα δίπλα στους πρόσφυγες ο Ολυμπιακός!

prosfyges1

Δίπλα στους πρόσφυγες στάθηκε και σήμερα ο Ολυμπιακός μοιράζοντας χιλιάδες μερίδες φαγητού αλλά και ρούχα για να τους βοηθήσει ν’ αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία.

Η Καθαρά Δευτέρα λογίζεται ως αργία για, τουλάχιστον, τον περισσότερο κόσμο αλλά για τον Ολυμπιακό αργίες ΔΕΝ υπάρχουν. Ειδικά όταν πρόκειται για το τεράστιοφιλανθρωπικό έργο του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας δεν γίνονται παύσεις. Παρά τη βροχή και την κακοκαιρία η αγκαλιά αγάπης του Θρύλου ήταν ξανά ανοιχτή για τους ανθρώπους που έχουν ξεριζωθεί από τις πατρίδες τους αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Στο λιμάνι του Πειραιά έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες πρόσφυγεςπου μέρα με τη μέρα αυξάνονται. Αυξάνεται ωστόσο και η αλληλεγγύη τουΟλυμπιακού που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και την συμπαράστασή του.

Μέχρι και περίπου στις 21.30 απόψε τα βαν αγάπης του Ολυμπιακού ήταν στις πύλες του λιμανιού του Πειραιά και μοίραζαν φαγητό και ρούχα στους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες. Χιλιάδες, δίχως υπερβολή, μερίδες φαγητού (αφού μέρα με τη μέρα αυξάνονται και οι ανάγκες) μοιράστηκαν στους ανθρώπους που δοκιμάζονται σωματικά και ψυχολογικά.

Παράλληλα, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες από την κακοκαιρία, ο Ολυμπιακός μοίρασε και ρούχα. Μπουφάν, σκούφοι, γάντια, αντιανεμικά και πολλά άλλα που θα τους κρατήσουν ζεστούς δόθηκαν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ήταν και πάλι παρών και συντονιστής της όλης προσπάθειας για να αισθανθούν πιο άνετα και πιο ζεστά οι χιλιάδες αυτοί άνθρωποι που φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά.

Ακόμα και μπάλες, για τους μικρότερους σε ηλικία πρόσφυγες, μοιράστηκαν από τον Ολυμπιακό προκειμένου τα παιδιά να ξεφεύγουν λίγο με το παιχνίδι απ’ αυτή τη σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Φορτσάρει και για Βέλντε!

Η μεταγραφική επίθεση του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με τους ερυθρόλευκους να προχωρούν σε ...

Βρείτε μας στο Twitter