Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Κάναμε καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές»

«Κάναμε καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές»

Ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξε σήμερα η ομάδα του ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας πως ήταν σημαντικό το γεγονός ότι πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες. 

«Σήμερα ήταν ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Υπήρχαν σημεία που δεν ήμασταν καλοί, κάναμε αρκετά λάθη. Σε γενικές γραμμές η απόδοσή μας ήταν αυτή που θέλαμε. Ο ΑΡΗΣ μας έπαιξε ζώνη και από ένα σημείο και μετά ανταποκριθήκαμε καλά και σε αυτή την συνθήκη. Μπόρεσα και έκανα ένα καλό ροτέσιον, έδωσα χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Πρώτος στόχος ήταν η νίκη σήμερα, αλλά θέλουμε να βάλουμε και τον Τιλί και τον Μπράουν στο ροτέσιον και νομίζω ότι όλοι οι στόχοι εκπληρώθηκαν σήμερα». Είπε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού

Για την έλευση του Μπόμπι Μπράουν που έχει… αφυπνίσει και τους υπόλοιπους: «Εγώ περιμένω απ’ όλους να παίζουν καλά. Ο ερχομός του Μπράουν μας δίνει ποιότητα, αλλά πρέπει να παίξουν και οι υπόλοιποι. Η ομάδα έχει τον κορμό της, τον ηγέτη της και νομίζω ότι όλοι έχουν καταλάβει ότι έχουν ρόλο στην ομάδα. Αυτό φαίνεται σιγά σιγά, περιμένω ν΄ ανέβουμε κι άλλο. Όσο προχωράνε τα παιχνίδια πρέπει να ανεβάζουμε την απόδοσή μας. Είμαστε υγιείς, προπονούμαστε όλοι μαζί και όσο δουλεύουμε θα βγάζουμε και καλύτερο πρόσωπο στο γήπεδο. Τα δύο παιδιά, ο Μπράουν και ο Τιλί αρχίζουν και μπαίνουν στο κλίμα, καταλαβαίνουν το παιχνίδι των συμπαικτών τους και θα είναι σε θέση να μας βοηθήσουν περισσότερο».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα εισιτήρια με Κηφισιά και Άρη

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στην Κηφισιά ...