Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ινφαντίνο για Ολυμπιακό

Ινφαντίνο για Ολυμπιακό

Ο Ελβετός μίλησε για τον Ολυμπιακό και το Champions League
Ο Τζιάνι Ινφαντίνο

 

Κορυφαίο στέλεχος της UEFA ξεκαθαρίζει πως ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει κανονικά στη φάση των ομίλων του Champions League.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα σχετικά με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League της νέας σεζόν όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

“Τα πειθαρχικά όργανα της UEFA έχουν κατ’ αρχήν δεχθεί τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League και όσο διαρκούν κάποιες έρευνες. Αν αλλάξει κάτι, τότε θα αλλάξει και η κατάσταση. Όμως, αυτές οι έρευνες θα διαρκέσουν λίγο. Απαιτούνται καθαρές αποδείξεις για να ληφθούν υπόψιν και σοβαρές νομικές διαδικασίες. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε ευαίσθητοι σε θέματα στησίματος αγώνων. Όμως, παίρνουν χρόνο τέτοιες διαδικασίες” τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελβετός, ένα από τα κορυφαία στελέχη της UEFA.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Κύριε Βαγγέλη συγνώμη, δε θα το ξανακάνω!

Τι φώτο φίνις ονειρεμένο ήταν αυτό! Τι μεταγραφάρα έκανες πρόεδρε; Μοιάζει απίστευτο μα είναι αληθινό, ...