Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Θρυλική εκπαίδευση για τον άσο

Θρυλική εκπαίδευση για τον άσο

terma2

Παράλληλα με τις προπονήσεις των ομάδων Νέων και Εφήβων του Ολυμπιακού στο Πήλιο διεξάγονταν καθημερινά με μεγάλη ένταση και τα … μαθήματα στους τερματοφύλακες των δυο ομάδων.

Η θέση ήταν και θα είναι πάντα δύσκολη αλλά ο επικεφαλής του τιμ των προπονητών τερματοφυλάκων κ. Στρακόσια μαζί με τους συνεργάτες του κ. Βενιαμίν και κ. Θεοδώρου δίνουν κάθε ημέρα τον καλύτερο τους εαυτό για να μάθουν στους τερματοφύλακες τα μυστικά της θέσης. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και οι “δοκιμασίες” δύσκολες για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κληθούν να υπερασπιστούν την εστία του Ολυμπιακού στα Πρωταθλήματα Super League, στο Youth League ενώ θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους και την πρώτη ομάδα. Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης ο οποίος ξεκίνησε από την Ακαδημία και μαζί με την ομάδα Νέων συμμετείχε στη μεγαλειώδη πορεία στο Next Gen Series είναι τα τελευταία χρόνια μέλος της πρώτης ομάδας.

terma3

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

“Πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη”

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε στον Ραδιομαραθώνιο της UNICEF, με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη να μιλάει στην Ελληνική ...