Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Θεοδωρίδης: “Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα”

Θεοδωρίδης: “Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα”

savvas

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι δεν παίζουν ακόμα ούτε στο 50% των δυνατοτήτων τους!

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός:

“Σήμερα έγινε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα, είχε ιδιαιτερότητα αυτό το παιχνίδι και ήταν πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και πρέπει να το ομολογήσω, γιατί έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να κρατήσουν τον κόσμο σε φίλαθλα επίπεδα και το κατόρθωσαν. Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα αυτή την στιγμή και έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι με δύναμη, καθαρό παιχνίδι. Δεν έχει σημασία τα τζατζαρίσματα, αυτά είναι επακόλουθα.

Ο κόσμος ήταν ζεστός και μπράβο τους γιατί και που έχανε ο ΠΑΟΚ με 2-0, τον χειροκροτούσαν και τον αποθέωναν. Οι μεγάλες ομάδες έχουν ανάγκη από αυτά τα πράγματα και ίσως ήθελε και ο κόσμος να το δείξει με αυτές τις εκδηλώσεις ότι αυτά που είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τα ενστερνίστηκε και είναι σύμφωνοι να είναι κόσμιοι στο γήπεδο για το καλό του ΠΑΟΚ, του ελληνικού ποδοσφαίρου και για την αναβάθμιση της ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς ως Ολυμπιακός νικήσαμε αυτό το ματς που ήταν δύσκολο. Δε θα κοιτάμε στο πρωτάθλημα να χάσουν οι άλλες ομάδες για να επωφεληθούμε στη βαθμολογία, αλλά κοιτάμε να νικάμε εμείς κάθε Κυριακή τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Και αυτό θα κάνουμε. Το κάναμε πάντοτε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Ξεχνάμε το σημερινό πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κοιτάζουμε μπροστά μας, ύστερα από 15 μέρες, που θα παίξουμε με την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Θέλω να ευχαριστήσω την Αστυνομία της Θεσσαλονίκης, γιατί τόσα χρόνια, δεκαετίες που έρχομαι εδώ, ήταν άψογα όλα. Ήρθαμε στο γήπεδο και δεν καταλάβαμε το πως ήρθαμε, δεν μας γιούχαρε κανένας καθόδων, ήταν όλα άψογα και ήταν πρωτόγνωρο αυτό που αντίκρισα. Μπήκαμε στο γήπεδο, εντάξει οι φίλαθλοι δικαίωμά τους είναι, ορισμένοι από αυτούς παρεκτρέπονται, ας τους απομονώσουν οι υπόλοιποι για να γίνει μία ατμόσφαιρα καθαρά οικογενειακή και να έρχονται οι μητέρες και τα παιδιά στα γήπεδα. Ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά και αφιερώνουμε εγώ και οι ποδοσφαιριστές τη νίκη στον πρόεδρο μας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όλα αυτά που γίνονται με τις δήθεν δίκες και όλα αυτά που διαβάζουμε στα υστερόγραφα από αγωγές κάθε φορά, δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρο και δη εισαγγελέων όλα αυτά τα πράγματα, ορισμένοι στην τηλεόραση και βλέπω πως επηρεάζουν τρομακτικά τους διαιτητές. Προσέξτε αυτό που σας λέω. Εγώ δε θα κάνω καμία κρίση για τη σημερινή διαιτησία, καμία απολύτως κρίση. Ο κόσμος είδε το παιχνίδι, αντίπαλοι του Ολυμπιακού ας κρίνουν την διαιτησία αν δεν είχαν επηρεαστεί. Αυτά πρέπει να λείψουν, δεν έχει αποδειχτεί τίποτα, είναι απλά γραμμένα για να δημιουργούν εντάσεις και νομίζουν οτι μπορούν να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στον Ολυμπιακό. Δεν θα κάνουν τίποτα και πρέπει να τους απομονώσει ο κόσμος γιατί είναι για το κακό του ποδοσφαίρου. Βλέπετε πως εγώ δεν κρίνω τη διαιτησία σήμερα. Δε λέω τίποτα, αφήνω τον κόσμο να την κρίνει. Εμείς ως Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε, γιατί δεν μας ενδιαφέρουν οι διαιτητές, ούτε τίποτα. Ότι βλέπουν να σφυρίζουν, το 50-50, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και πανηγυρίζουν, δικαίως, για την ομάδα που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, η οποία έχει τεράστιο μέλλον.

Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα όπως θα γίνει στο μέλλον η ομάδα του Ολυμπιακού και επαναλαμβάνω πως ούτε στο 50% δεν έχει φτάσει η ομάδα αυτή. Και πιστεύω πως θα αναβαθμίσουμε, θέλουν δε θέλουν ορισμένοι που θέλουν να υποβαθμίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο για δικούς του λόγους. Εμείς θα το αναβαθμίσουμε και θα προσπαθήσουμε, ύστερα και από αυτά που είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, αν γίνουν πραγματικότητα, να φέρουμε και τις μανάδες και τα παιδάκια και όλα στο γήπεδο. Και θα παίζουν, ας το καταλάβουν ορισμένοι, ωραίο θέαμα. Θα πληρώνουν οι φίλαθλοι για να βλέπουν στα γήπεδα ωραία θέαμα”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

O αποχαιρετισμός του Ολυμπιακού στον Σάββα Θεοδωρίδη

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρετά τον Σάββα Θεοδωρίδη. Αν ο όρος «στρατιώτης του Ολυμπιακού» μπορεί ποτέ ...