Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / “Ξέρω που ήρθα, θα κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα”

“Ξέρω που ήρθα, θα κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα”

Οι πρώτες εντυπώσεις του Σον Τζέιμς από τον Ολυμπιακό.

Ο Σον Τζέιμς έμεινε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που παίζει ο Ολυμπιακός και δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι του ζητήσει η ομάδα προκειμένου να την βοηθήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικάνου center στην κάμερα του OTE TV:

«Ξέρω ότι ήρθα σε μία πολλή καλή αμυντική ομάδα. Είμαι ένας αμυντικός παίκτης. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να φέρω λίγο απ’ όλα, θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς.

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που διαπρέπει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρωλίγκα. Εγώ μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, να παίξω άμυνα, να καρφώσω, να παίξω hedge out, οτιδήποτε χρειαστεί να το κάνω και μου το ζητήσει η ομάδα, θα το κάνω. Όταν παίζεις σε μία τέτοια ομάδα, πάντα έχεις τη φιλοδοξία να παίξεις στο Final 4 και αυτό φιλοδοξώ να κάνω».

Για την άμυνα που παίζει ο Ολυμπιακός:

«Τους ξέρω, τους παρακολουθώ, τους είδα και σήμερα. Το μπάσκετ δεν είναι να βάζεις 100 πόντους, όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ο τρόπος που πιέζουν στην άμυνα».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Το “φέσι” πρέπει να ξεπληρωθεί!

Το “φέσι” της Αδάνα Ντεμίρσπορ στον Ολυμπιακό Από τον Ιούλιο του 2023, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ...

Βρείτε μας στο Twitter