Ο Νέβεν Σπάχια τόνισε ότι η ομάδα του έχει πολύ δύσκολο έργο αύριο, καθώς ο Ολυμπιακος θα είναι έτοιμος να παίξει, παρά την ήττα στην Βιτόρια από την Μπασκόνια.
«Για εμάς, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά να παίξουμε. Είχαμε μια πολύ καλή προπόνηση μετά από το ρεπό μας και θα έχουμε άλλη μία προπόνηση το πρωί πριν το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να κερδίσουμε, αν και αυτός είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για εμάς, ανεξάρτητα από το τι έγινε στο παιχνίδι εναντίον της Μπασκόνια». Είπε αρχικά ο κόουτς της Μακάμπι.
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ξανά στην σύνθεσή του τον Σπανούλη: «Όταν ο Σπανούλης είναι στο γήπεδο, κάνει πάντα την διαφορά. Είναι από τους κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες, αλλά δε νομίζω ότι το παιχνίδι εξαρτάται μόνο από τον Σπανούλη, αλλά απ’ όλους τους παίκτες τους. Έχουν βαθύ ρόστερ και γι’ αυτό είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».