Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η adidas στα καθίσματα του Καραϊσκάκης!

Η adidas στα καθίσματα του Καραϊσκάκης!

2

Με τον πλέον επίσημο αλλά και πρωτότυπο τρόπο, έγινε πριν από λίγες μέρες η παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την adidas. Two Legends meet, έγραφε το logo της προώθησης των δύο αυτών “Θρύλων” με σκοπό μια μακρόπνοη και πετυχημένη πορεία και το καραβάκι απέναντι από τα γραφεία της ΠΑΕ, έριχνε πανιά, δηλαδή την ερυθρόλευκη με τον έφηβο στο στήθος.

Αυτό που είδαμε όμως και σας αποκαλύπτουμε, είναι και η “εισβολή” της γνωστής εταιρίας στις εξέδρες του “Καραϊσκάκης” με τον πλέον εμφατικό τρόπο! Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, πλέον συγκεκριμένες καρέκλες στο φαληρικό γήπεδο αλλάχτηκαν-βάφτηκαν έτσι ώστε να σχηματίζουν το trademark του γερμανικού κολοσσού!

Να θυμίσουμε πως μέχρι σήμερα τα μοναδικά διαφορετικά καθίσματα στο γήπεδο αφορούσαν την επωνυμία του Ολυμπιακού, το γνωστό OLYMPIACOS F.C. καθώς και τα 21 μαύρα καθίσματα στη Θύρα 7 εις μνήμη των θυμάτων της 8 Φεβρουαρίου 1981.

Ιδολθ
Ιδού η φωτογραφία με τα καθίσματα

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πρωτιές παντού!

Ο Ολυμπιακός είναι 1ος και με διαφορά στα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων του στο ...

Βρείτε μας στο Twitter