Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η υγεία δεν έχει χρώματα και σύνορα

Η υγεία δεν έχει χρώματα και σύνορα

xristos theos olympiakos giatros

Σε μια κίνηση φυσιολογική για έναν γιατρό που όμως ήταν ταυτόχρονα τόσο σημαντική και αξιέπαινη προχώρησαν οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, οι οποίοι πάρεξαν τις πρώτες βοήθειες σε λιπόθυμο Τούρκο οπαδό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ των Πειραιωτών και της Φενέρ, όταν Τούρκος φίλαθλος έπαθε επιληπτική κρίση και σωριάστηκε με σπασμούς στο έδαφος. Εκείνη τη στιγμή έτυχε να είναι μπροστά οι άνθρωποι της ομάδος και βοήθησαν ώστε να επανέλθει ο άνθρωπος στις αισθήσεις του.

Βέβαια για να λέμε τα πράγματά με τ’ όνομά τους και να μη προκαλούμε περιττές εντυπώσεις, δεν “έσωσαν” τον οπαδό, με την έννοια πως αν δεν ήταν εκεί θα πέθαινε. Κανείς ποτέ δεν πέθανε από κρίση επιληψίας. Συνέδραμαν στην επαναφορά του. Φυσικά αυτό δε μειώνει σε τίποτα την αξιέπαινη αρωγή τους αλλά καλό θα είναι να μην εκμεταλλευόμαστε κάθε γεγονός στον βωμό των κλικ και της επισκεψιμότητας.

Ο κ. Θέος αλλά και ολόκληρο τιμ του Ολυμπιακού, είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη και πραγματικά είμαστε πολύ τυχεροί που σαν λαός και φίλαθλοι που έχουμε τέτοια άτομα στη χώρα μας.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...