Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η πολιτική επηρεάζει και τον Ολυμπιακό!

Η πολιτική επηρεάζει και τον Ολυμπιακό!

Eurogroup Vs Greece
Eurogroup Vs Greece

Η χώρα μας διανύει μια πολύ κρίσιμη περίοδο. Οι φήμες και η κινδυνολογία οργιάζουν με το ενδεχόμενο του Grexit να είναι υπαρκτό. Τα capital controls έχουν παγώσει τις εγχώριες αγορές και όπως είναι φυσικό και επόμενο, η παρούσα κατάσταση βάζει φρένο και στον αθλητισμό αφού το χρήμα δε μπορεί να κινηθεί.

Οι αναλήψεις λογαριασμών συρρικνώθηκαν ενώ απαγορεύονται οι χρηματικές εκροές προς το εξωτερικό. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό οι όποιες μεταγραφές επρόκειτο να υλοποιηθούν, μπαίνουν στον “πάγο” με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Εφόσον δε είναι δυνατόν να εκτελεστούν συναλλαγές πέραν των 60 ευρώ, καμία συμφωνία δε μπορεί να επισημοποιηθεί και ως εκ τούτου το ερυθρόλευκο μεταγραφικό πλάνο αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας. Τουλάχιστον στο τυπικό σκέλος αφού οι κουβέντες και συμφωνίες με μάνατζερ και παίκτες υφίστανται.

Υπομονή λοιπόν μέχρι να τελειώσει το ζήτημα “συμφωνία ή όχι της Ελλάδος” με τους θεσμούς και από κει πέρα θα οριστικοποιηθούν και τα όποια ζητήματα -και είναι πολλά- εκκρεμούν στο κόκκινο στρατόπεδο.

Στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμες κάποιες συμφωνίες, οι οποίες θα λάβουν επίσημο χαρακτήρα αναλόγως της έκβασης.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η επιτακτική ανάγκη απόκτησης του Ντόρσεϊ

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τον Ολυμπιακό αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση για ...

Βρείτε μας στο Twitter