Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / «Η κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου, είναι απόρροια του πως δουλεύει ο Ολυμπιακός»

«Η κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου, είναι απόρροια του πως δουλεύει ο Ολυμπιακός»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως αυτός ο τίτλος αποδεικνύει και πάλι την σωστή δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό. 

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ολυμπιακού, δήλωσε τα εξής: «Όλα αυτά τα επιτεύγματα μπορούν να συμβούν μόνο στον Ολυμπιακό και αυτή η ομάδα έχει κάνει πάρα πολλά. Είναι στην κορυφή στην Ελλάδα και διεκδικεί τις τρεις τελευταίες χρονιές έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Αυτή η ομάδα είναι ικανή να πετύχει το μεγάλο στόχο και να κατακτήσει το μεγάλο τρόπαιο, χωρίς όμως μεγάλες κουβέντες και μεγάλα λόγια. Στη Γένοβα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και η ομάδα που θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα, θα έχει κάποιους παράγοντες με το μέρος  της  και θα πάει βήμα βήμα, θα κατακτήσει το τρόπαιο. Εμείς θα πάμε πολύ συνετά και με το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας. Καταρχήν να προκριθούμε  στον ημιτελικό που θα μας δώσει την ευκαιρία για το κάτι παραπάνω.  Η κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου και οι πολλές που έχουμε κάνει, ιδίως με το σερί που έχουμε τρέξει τα τελευταία έξι χρόνια νομίζω είναι απόρροια του πως δουλεύει ο Ολυμπιακός και ότι είναι μια οικογένεια. Όλα ξεκινάνε από τον κ. Μαρινάκη και σε συνεργασία με τον πρόεδρό μας κ. Κουντούρη και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, που μπορούν να παρέχουν όλα τα εφόδια  σε μια ομάδα σαν τη δικιά μας. Και στο γυναικείο πόλο και στα άλλα αθλήματα που φέτος πιστεύω ότι έδωσαν πάρα πολλές χαρές και πολλές συγκινήσεις στους φίλους μας».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τι κάνει και τι Δεν κάνει ο Πετρούσεφ: Player Analysis – Scouting report

Ο Πετρούσεφ ίσως γίνει μετά τον Λο, η σπουδαιότερη προσθήκη εντός της σεζόν, φτάνει να ...