Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Η επιβεβαίωση του kokkina.gr για Λάνγκφορντ

Η επιβεβαίωση του kokkina.gr για Λάνγκφορντ

Κιθ Λάνγκφορντ
Ο Κιθ Λάνγκφορντ με τη φανέλα της Ούνικς

 

Χθες και ενώ είχε προκληθεί ένα ντελίριο ενθουσιασμού σε μια ενδεχόμενη προσθήκη του Κιθ Λάνγκφορντ στον Ολυμπιακό, σας γράψαμε αναλυτικά για την περίπτωση αυτή, πόσο ρεαλιστική είναι, εξηγώντας εκτενώς κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες.

Τα χρήματα, ο χαρακτήρας, το συμβόλαιό του και κυρίως ο ρόλος του, είναι παράγοντες ισχυροί και ικανοί να απαγορεύσουν μια τέτοια μεταγραφή. Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες, όπου ο ίδιος ο παίκτης με ένα προσωπικό του tweet, έθεσε εαυτόν εκτός μεταγραφικού κάδρου των ερυθρόλευκων.

“Δεν είμαι η αλλαγή κανενός”, έγραψε στο προφίλ του, απαντώντας σε τοποθέτηση πως θα ήταν η ιδανική λύση να έρχεται πίσω από τον Σπανούλη στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Πλήρης επιβεβαίωση λοιπόν μιας έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολης περίπτωσης για τον Ολυμπιακό. Μια “βόμβα”που θα μπορούσε να σκάσει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Κιθ Λάνγκφορντ τουιτ
Το επίμαχο tweet του Κιθ Λάνγκφορντ

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Εκατομμύρια για τα αστέρια του Ολυμπιακού!

Μετά την εντυπωσιακή πορεία του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του Conference League, το ενδιαφέρον για ορισμένους ...

Βρείτε μας στο Twitter