Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Ερυθρόλευκη» προσφορά στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

«Ερυθρόλευκη» προσφορά στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

«Ερυθρόλευκη» προσφορά στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζουν και φέτος το έργο της Μητρόπολης Πειραιώς.

20.12.2022

Για μία ακόμη χρονιά η ΠΑΕ Ολυμπιακός με πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενίσχυσε οικονομικά τη Μητρόπολη Πειραιώς στηρίζοντας έμπρακτα το έργο και τη μεγάλη προσφορά της στην κοινωνία. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, παραδόθηκαν οι χρηματικές επιταγές στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, με τον κ. Βασίλη Βασιλειάδη να εκπροσωπεί τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης, έδωσε το «παρών» στη συναυλία που διοργάνωσε η Ι. Μητρόπολη Πειραιώς κατά της φτώχειας στο δημοτικό θέατρο Πειραιώς και παρέδωσε τις χρηματικές επιταγές, μία προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενόψει και των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά δόθηκε μία επιταγή για τα συσσίτια των πτωχών συμπολιτών μας, όπως επίσης και τέσσερις επιταγές για τη μισθοδοσία Δεκεμβρίου ισάριθμων ιεροδιακόνων, με τις οποίες η προσφορά του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη φτάνει τα τελευταία χρόνια πάνω από τις 300.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο κ. Βασίλης Βασιλειάδης ενημέρωσε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ για το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, προσφέρει κάθε μήνα τα τελευταία χρόνια, για την ανακούφιση των πτωχών συμπολιτών μας, χαρτοκιβώτια με τρόφιμα στον Δήμο Πειραιά αξίας άνω των 500.000 ευρώ.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, κ.κ. Σεραφείμ, ανέφερε σε δήλωσή του: «Ευχαριστώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός από τα βάθη της καρδιάς μου και ειλικρινώς να υψώσω σαν ένα παράδειγμα κοινωνικής αντίκρισης».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης, τόνισε για τη νέα μεγάλη «ερυθρόλευκη» προσφορά και στήριξη στην κοινωνία μας: «Να μου επιτρέψετε να σας ενημερώσω πως ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης για την ανακούφιση των πτωχών προσφέρει κάθε μήνα στον Δήμο Πειραιά χαρτοκιβώτια με τρόφιμα τα οποία τα τελευταία χρόνια όπως γνωρίζει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά, ανέρχονται άνω των 500.000 ευρώ. Εύχομαι σε όλες και όλους καλές γιορτές, με υγεία, δύναμη και χαρές».

Να σημειωθεί πως ο Μητροπολίτης Πειραιώς, κ.κ. Σεραφείμ, παρέδωσε στον κ. Βασίλη Βασιλειάδη έναν ασημένιο δίσκο για την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ως μία ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης για τη νέα οικονομική βοήθεια.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

«Ερυθρόλευκη» στήριξη στο έργο της Ι.Μ. Πειραιώς

Ο Ολυμπιακός έδειξε ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο βοηθώντας συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη. ...