Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Ερασιτέχνης: “Ευχαριστούμε την ΠΑΕ”

Ερασιτέχνης: “Ευχαριστούμε την ΠΑΕ”

ανακοίνωση ερασιτεχνη ολυμπιακου

Μια ειλικρινή και ιδιαιτέρως ρεαλιστική βάσει των καιρών ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ευχαριστώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδος αναφορικά με τη μείωση των εισιτηρίων διαρκείας και τη χρήση της κάρτας μέλους.

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που παρά το γεγονός ότι προχώρησε σε γενναία μείωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας, διατήρησε το προνόμιο της συνδρομής προς τον Ερασιτέχνη, μέσω της Κάρτας Μέλους, αμετάβλητο.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα των τμημάτων του συλλόγου μας που μας έχουν κάνει περήφανους όλο αυτό το διάστημα. Καλούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, να προμηθευτεί τις κάρτες διαρκείας της ΠΑΕ, ώστε να διατηρηθούν και τα τμήματα μας στην κορυφή.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022-2023

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 01/07/2022 ξεκινά η διάθεση  των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν ...