
Ο Μάριος Βρουσάι γεννήθηκε στις 2.7.1998, είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2015 και την περίοδο 2015-16 ήταν μέλος της ομάδας κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K20. Αγωνίζεται ως δεκάρι και ως αριστερό χαφ.
Λίγα στοιχεία για τον Μάριο
Γεννήθηκε στην Αλβανία αλλά έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του και έχει πάει σχολείο στην Ναύπακτο. Πριν από τον Ολυμπιακό έπαιζε στον Ναυπακτιακό Αστέρα. Με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού είχε την περίοδο 2015-16 19 συμμετοχές και 10 γκολ στο Πρωτάθλημα Super League K-20.
Την φετινή περίοδο (2016-17) έχει αγωνιστεί και στα τρία ματς Πρωταθήματος και έχει σκοράρει και στα τρία από μια φορά (Βέροια, Ηρακλής, Λάρισα). Πρόσφατα κλήθηκε από τον Γιάννη Γκούμα στην εθνική Νέων της Ελλάδος για τα φιλικά παιχνίδια με την Σκοτία στην Κόρινθο. Θαυμάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Τζούλιαν Ντράξλερ
Ο Μάριος Βρουσάι διαμένει στους ξενώνες του Προπονητικού Κέντρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη.