Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Επίσκεψη στη Σχολή Ταύρου

Επίσκεψη στη Σχολή Ταύρου

amanatidis

Διπλή επίσκεψη στη Σχολή Ταύρου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας (21/9) δύο μέλη του τμήματος σκάουτινγκ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά και σκάουτερ Γιώργος Αμανατίδης επισκέφτηκε τη Σχολή μαζί με τον Δημήτρη Παπανικολάου και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον επικεφαλής, Φώτη Κεραμυδά, αλλά και με τους γονείς.

Ο κ. Αμανατίδης είδε όλες τις προπονήσεις και έκανε τις παρατηρήσεις του στους προπονητές, οι οποίοι συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους και γι’ αυτό η Σχολή του συλλόγου στον Ταύρο είναι από τις πιο δυνατές του Δικτύου του Ολυμπιακού.

Η Σχολή Ταύρου κλείνει φέτος 10 χρόνια ζωής και συνεχίζει να “παράγει” ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Οι εγκαταστάσεις της (Μινώταυρος) βρίσκονται στην Υψηλάντου 3 και διαθέτει ένα γήπεδο 11χ11, ένα 7χ7, ένα 6χ6, τα οποία είναι ανακαινισμένα και διαθέτουν συνθετικό χλοοτάπητα 7ης γενιάς. Η Σχολή διαθέτει 5 πτυχιούχους (UEFA) προπονητές και δύο ιατρούς. Επιπλέον διαθέτει εξιδικευμένο προπονητή τερματοφυλάκων. Στη Σχολή εκπαιδεύονται παιδιά γεννημένα από το 1998 έως και το 2011.

Επικεφαλής Σχολής: Κεραμυδάς Φώτης: 210 – 34 52 102 – 697 7272 693.

oly1

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Διπλό Σεμινάριο στη Σχολή Ταύρου

Στους γονείς και στα παιδιά της Σχολής του Ταύρου μίλησαν ο Αθλητικός Ψυχολόγος κ. Ζαρώτης ...