Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Εξαιρετική παρουσία στα “Σαλαμίνεια 2015”

Εξαιρετική παρουσία στα “Σαλαμίνεια 2015”

oly

“Φορτωμένοι” με μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψαν οι “ερυθρόλευκοι” κωπηλάτες από το διασυλλογικό πρωτάθλημα που διεξήχθη το Σάββατο (31/10) στη Σαλαμίνα.

Η παρουσία του τμήματος Κωπηλασίας του Ολυμπιακού ήταν εντυπωσιακή, αφού συνοδεύτηκε από τις κατακτήσεις 13 μεταλλίων και συγκεκριμένα 2 χρυσών, 5 αργυρών και 6 χάλκινων.

Αναλυτικά:

Χρυσά (2): Βασίλης Αγγελόπουλος, Παναγιώτης Παράκοιλας.

Αργυρά (5): Γιώργος Βενεκές, Ηλίας Δρόσος, Ελευθερία Φερεντίνου, Χριστίνα Χαραλαμποπούλου.

Χάλκινα (6): Ηλίας Ευκαρπίδης, Νάνση Ζώη, Γεωργία Ζώη, Χριστίνα Χαραλαμποπούλου, Γιώργος Βενεκές, Ηλίας Δρόσος, Τάσος Τσάτης.

Ο έφορος Ναυταθλητισμού του Ολυμπιακού, Τάσος Βουγίδης, δήλωσε στο osfp.gr: “Το Σάββατο οι αγώνες διεξήχθησαν σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά οι αθλητές μας τα πήγαν περίφημα. Σε μία ακόμη διασυλλογική διοργάνωση ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε επάξια και τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να φτάσουν ακόμη υψηλότερα. Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. Του Ναυτικού ομίλου Σαλαμίνας για τη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας, αλλά και για την άριστη διοργάνωση των αγώνων”.

Ο προπονητής Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Δημοσθένης Κούβαρης, τόνισε: “Οι ακαδημίες μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο και στο μέλλον θα είναι οι κυρίαρχοι του χώρου. Η οργανωμένη δουλειά που γίνεται φέρνει και τα αποτελέσματα. Οι αθλητές μας είχαν να συναγωνιστούν πολύ έμπειρους αθλητές και τα κατάφεραν περίφημα”.

Ο προπονητής του Αγωνιστικού τμήματος, Τάκης Λιβανός, επεσήμανε: “Η προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές μας είναι τεράστια και η κατάκτηση των μεταλλίων είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Η συλλογική προσπάθεια φάνηκε με τα αποτελέσματα που φέραμε. Ανάμεσα σε 150 και πλέον αθλητές από όλη την Ελλάδα η συγκομιδή είναι αρκετά καλή. Μας έχει μείνει ένας αγώνας ακόμη στις αρχές Δεκεμβρίου με τον οποίο θα κλείσει και η αγωνιστική χρονιά”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ο έλεγχος των δανεικών (μέρος 1ο)

Το Μουντιάλ είναι στο ποδοσφαικό προσκήνιο της παγκόσμια αθλητικής κοινότητας, όμως στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν τη ...