Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Εξαιρετικά δύσκολη κλήρωση, θα το παλέψει ο Ολυμπιακός!

Εξαιρετικά δύσκολη κλήρωση, θα το παλέψει ο Ολυμπιακός!

oly

Η κληρωτίδα δεν… χαμογέλασε στον Ολυμπιακό, που κληρώθηκε στον όμιλο F του Champions League μαζί με τις Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όλα, όμως, κρίνονται πάντα μέσα στο γήπεδο!

Το απόγευμα της Πέμπτης, 27 Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο η κλήρωση της φάσης των ομίλων του φετινού UEFA Champions League, με τον Ολυμπιακό να είναι εκεί και να εκπροσωπεί το ελληνικό Ποδόσφαιρο, όπως επάξια κάνει εδώ και πολλά χρόνια!

Η κλήρωση έφερε τον Ολυμπιακό στον έκτο όμιλο και η ομάδα του Πειραιά καλείται να αντιμετωπίσει τις Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγρεμπ.

Να σημειωθεί ότι ο Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Ερίκ Αμπιντάλ, έλαβε μέρος στην κλήρωση, καθώς ήταν εκείνος που έβγαλε τις ομάδες του τέταρτου γκρουπ δυναμικότητας.

Αναλυτικά ο όμιλος του Ολυμπιακού:

Group F
Μπάγερν Μονάχου
Άρσεναλ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ

oly1

Αναλυτικά και οι υπόλοιποι όμιλοι της φετινής διοργάνωσης του UEFA Champions League:

Group A
Παρί Σεν Ζερμέν
Ρεάλ Μαδρίτης
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Μάλμε

Group B
Αϊντχόφεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Βόλφσμπουργκ

Group C
Μπενφίκα
Ατλέτικο Μαδρίτης
Γαλατασαράι
Αστάνα

Group D
Γιουβέντους
Μάντσεστερ Σίτι
Σεβίλλη
Γκλάντμπαχ

Group E
Μπαρτσελόνα
Λεβερκούζεν
Ρόμα
Μπάτε Μπορίσοφ

Group G
Τσέλσι
Πόρτο
Ντιναμό Κιέβου
Μακάμπι Τελ Αβίβ

Group H
Ζενίτ
Βαλένθια
Λιόν
Γάνδη

uefa
Οι οκτώ όμιλοι του Champions League για τη σεζόν 2015-2016

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ένας για όλους και όλοι για τον Ολυμπιακό!

Σε ένα καυτό ντέρμπι “αιωνίων” για την 30ή αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ...

10 Σχόλια

  1. Οσο δίκαιο και να ‘χεις, μπορείς να γελάς με την ομάδα σου ?

  2. Φώτης Ράμμος

    Η πρώτη θέση είναι ξεγραμμένη προ πολλού. Το όνομα και μόνο της Μπάγερν (για μονάδες όπως Γκέτσε, Μίλλερ, Λέβα δε χρειάζονται λόγια) δεν αφήνει περιθώρια. Η δεύτερη θέση ίσως να παλεύεται, αλλά δεν ξέρω πώς είναι η φετινή Άρσεναλ. Σε ό,τι κατάσταση και νά ‘ναι πάντως δεν παύει να είναι αγγλική ομάδα κι αυτό τα λέει όλα. Τρέξιμο σε απίστευτους ρυθμούς που είναι δύσκολο να ακολουθήσει μια ελληνική ομάδα. Τώρα για τη Ντιναμό τί να πω, επιβάλλεται να κερδίσουμε το απόλυτο στους μεταξύ μας αγώνες. Το περσινό έγκλημα στη Σουηδία απαγορεύεται να επαναληφθεί, γιατί εκείνο ήταν που μας κόστισε στο τέλος. Εν ολίγοις πρόκειται για έναν αρκετά ξεκάθαρο όμιλο, υπό την έννοια πως στα χαρτιά (μόνο εκεί, γιατί στην πράξη ποτέ δεν ξέρεις) υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Προσωπικά πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τους (δυστυχώς καταραμένους για μας!) εννιά βαθμούς.

    • Οπως τα λες είναι Φώτη.
      Για τη Μπάγερν , απλά να λέμε να μην ανέβει πολύ το κοντέρ.
      Για την Αρσεναλ, πάλι ζόρια.
      Ομάδα που τρέχει πολύ – αγγλική γαρ – και δύσκολα ελληνική ομάδα αντέχει σε παιχνίδι ρυθμού.
      Το καλό – τώρα που βγήκε το πρόγραμμα – είναι που παίζουμε 3η και 4η αγωνιστική με τη Ντινάμο οπότε εκεί θα – πρέπει να – είμαστε έτοιμοι και να τα παίξουμε όλα για όλα για την πρόκριση στο Εuropa League.
      To θέμα είναι οτι πάλι δεν πήραμε ένα γρήγορο στόπερ και είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω οτι θα γίνει κάτι την τελευταία στιγμή.
      Κι επίσης με βαριά κορμιά τύπου Μπουχαλάκη , Μιλιβόγιεβιτς και με ερωτηματικο την κατάσταση του Καμπιάσο αναρωτιέμαι πως θα σταματήσεις – περιορίσεις έστω – το ρυθμό των Μπάγιερν και Αρσεναλ.

      • Φώτης Ράμμος

        Όσον αφορά την κλήρωση με παρηγορεί κάπως το γεγονός θα μπορούσε να είναι και χειρότερη. Το φετινό β’ γκρουπ ήταν αντάξιο του πρώτου! Γενικά πιστεύω πάντως πως είναι καλύτερα να σου τύχει ένα μεγαθήριο και δυο σχετικά αδύναμοι παρά να έχεις τρεις ίσους με σένα και το πιστεύω αυτό γιατί μόλις πριν λίγα χρόνια αντίπαλός μας από το δ’ γκρουπ ήταν η Ντόρτμουντ.
        Όσον αφορά τα χαφ έχω κι εγώ ερωτηματικά, ειδικά για τον Καμπιάσο. Έχω ένα φόβο μη μας βγει Εσιέν (ήταν απών στα πιο κρίσιμα ματς του βάζελου). Για τον Μπουχαλάκη δεν ξέρω, δεν είχε συμμετοχές στο θεσμό και ίσως αυτό να μετρήσει λόγω απειρίας. Για τον Μίλι αντιθέτως είμαι λίγο πιο ήσυχος, απέκτησε πλέον εμπειρία λόγω των περσινών ματς και ελπίζω πως θα ανταπεξέλθει αρκετά καλά, τουλάχιστον με Άρσεναλ και Ντιναμό. Τώρα για τα στόπερ… Με τόσα που έχουμε δει δε θα μου φανεί περίεργο αν γυρίσει ο Μανωλάς ως δανεικός.

        • Φώτη, σου θυμίζω οτι ο Μιλιβόγεβιτς δεν θα παίξει στα πρώτα ματς ( νομίζω δύο, ισως κάνω λάθος εδώ όμως ) του Ch.League λόγω της αποβολής του στο περυσινό ματς με τη Ντόνετσκ.

          • Φώτης Ράμμος

            Έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει. Παίζει λοιπόν να δούμε Μανιάτη (έχω χάσει επεισόδια, είναι έτοιμος;), Μπουχαλάκη, Καμπιάσο; Μέχρι στιγμής πάντως υπάρχει κι ο Κασάμι, αν και το μέλλον του, αν κρίνω από όσα διαβάζω εδώ, μοιάζει αβέβαιο.

            • Ο Μανιάτης ελπίζω να έχει μυαλό και να μην γίνει νέος Πατσατζόγλου.
              Αν και δε θα πεινάσει, ηρωισμοί δεν χρειάζονται.
              Καλύτερα να μας βοήθησει λίγο αργότερα, παρά να προσθέσουμε έναν ( ακόμη ) σακάτη στο ρόστερ.
              Υ.Γ. Το ” ακόμη ” πάει στις περιπτώσεις Πάτσα και Αβραάμ.

  3. Θυμιζει την περσινη με Ατλετικο-Γιουβε και μας ειμασταν…ξεγραμενοι
    Θα το παλεψουμε σιγουρα,να το θυμαστε
    Ειμαστε φαβορι και για την 3η θεση
    Ο,τι και αν γινει ο κοσμος θα ειναι εκει να στηριξει την ομαδα παντως!!

  4. χαχααχαχαχα τον λεβαντόφσκι να υποθέσω τον αναλαμβάνει ο Σιόβας έ? χαχαχαχχαχαχαχχα έχουμε που φωνάζουμε για σοβαρές μεταγραφές και όχι ρίσκα και θα φανεί τώρα το γιατί… εχει να πεσει γελιο φετος,….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − four =