Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ενροτό: “Πρώτα η Έβερτον, μετά εμείς”

Ενροτό: “Πρώτα η Έβερτον, μετά εμείς”

Μιραλάς
Ο Μιραλάς με τη φανέλα της Έβερτον

 

O Κέβιν Μιραλάς είναι ένας παίκτης που αναμφίβολα προκαλεί ενθουσιασμό στις τάξεις των ερυθρόλευκων οπαδών. Η περίπτωσή του βέβαια είναι αρκετά δύσκολη τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και εξαιτίας του γεγονότος πως υπάρχουν και έτεροι διεκδικητές της υπογραφής του Βέλγου επιθετικού. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την υπόθεση και αν τα δεδομένα είναι ρεαλιστικά θα κάνει την κίνησή του.

Πάνω σ’ αυτό το θέμα, ατζέντης του παίκτη, ο γνωστός μας Κριστόφ Ενροτό τοποθετήθηκε ρίχνοντας το μπαλάκι στην Έβερτον η οποία φυσικά και πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Χωρίς να έχει μπει μέχρι στιγμής κάποια ομάδα επίσημα σε διαπραγμάτευση, το ποσό που θεωρητικά απαιτείται για τον Μιραλάς ενδεχομένως να αγγίζει και τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ενροτό στο “voetbalnieuws” :

“Ο Κέβιν έχει συμβόλαιο με την Έβερτον. Αν υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν θα πρέπει να τα βρουν πρώτα με την ομάδα του. Μετά θα μιλήσουμε μαζί και θα δούμε. Ο Κέβιν τώρα είναι σε διακοπές στο Ζαβέντεμ. Δεν έχει πάρει καμία απόφαση. Έχει και αυτός λόγο στο μέλλον του και στο συμβόλαιό του με την Έβερτον και δεν πιέζει για τίποτα και ούτε για μεταγραφή. Ότι ενδιαφέρον ή όποια πρόταση προκύψουν στην πορεία θα το δούμε”.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

«Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσουμε να το διεκδικούμε»

Ο Κέβιν Μιραλάς σημείωσε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για ...