Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / «Εμείς στον τελικό, να διεκδικήσουμε μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα»

«Εμείς στον τελικό, να διεκδικήσουμε μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, σχολίασε τον επικείμενο ημιτελικό του Len Trophy κόντρα στην Πάντοβα (13/4, 16:00), τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα επιβεβαιώσει την αγωνιστική του ανωτερότητα και θα πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα είπε η αθλήτρια του Ολυμπιακού:

«Ένας ακόμα ημιτελικός Ευρώπης για την ομάδα μας με αντίπαλο την Πάντοβα. Η αλήθεια είναι ότι η Πάντοβα είναι μια ομάδα με την οποία έχουμε αναμετρηθεί πάρα πολλές φορές και ξέρουμε τι να περιμένουμε, όπως και αυτή αντίστοιχα. Σαφέστατα είμαστε η ανώτερη ομάδα σε αυτή την αναμέτρηση αλλά όλα πρέπει να τα δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εφόσον κάνουμε αυτά που δουλεύουμε τόσο καιρό, δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα και θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση στον τελικό.

Η Πάντοβα είναι μια ομάδα που θέλει προσοχή, είναι μια δυνατή ομάδα και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα ώστε να πάμε σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό και να διεκδικήσουμε μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα». Σημείωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ των Γυναικών για την κατάκτηση του Challenge Cup. Η σκέψη μας ήταν μαζί τους και είναι πάρα πολύ σημαντικό για ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστεί σε τόσα αθλήματα στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν άλλα σωματεία σε ολόκληρη την Ευρώπη που να μπορούν να το κάνουν αυτό και μέσα σε μια εβδομάδα να διεκδικούν τρία ευρωπαϊκά τρόπαια. Από μόνο του αυτό, είναι πολύ σημαντικό και σπουδαία κατάκτηση του σωματείου μας. Εύχομαι και εμείς με τη σειρά μας να καταφέρουμε να φέρουμε στον Ολυμπιακό μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Περί Εμβιλά

Ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είναι ο ...