Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Εμβόλιμη η 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος

Εμβόλιμη η 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος

chory

Μετάθεση τριών ημερών θα πάρει η 4η αγωνιστική της Super League. Τα παιχνίδια, που λόγω των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου δεν θα διεξαχθούν το Σ/Κ, αποφασίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος να γίνουν μεσοβδόμαδα.

Στο Δ.Σ. της Super League που έγινε την Παρασκευή (4/9), επιβεβαιώθηκε ότι η 4η αγωνιστική, εξαιτίας και του αιτήματος που διατύπωσε η Αστυνομία, δεν θα διεξαχθεί στο διήμερο 19/20 Σεπτεμβρίου. Πάντως, αποφασίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή να μην μετατεθεί σε κάποια μακρινή ημερομηνία, αλλά τα ματς να γίνουν τρεις μέρες αργότερα, δηλαδή την Τρίτη και Τετάρτη, 22 και 23 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός, την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Skoda Ξάνθη,

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

“Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η βελτιωμένη προσφορά της ΟΠΑΠ Α.Ε., η οποία κατατέθηκε σήμερα, κρίθηκε κατ’ αρχήν θετική στο οικονομικό της σκέλος, ωστόσο εκφράστηκαν επιφυλάξεις για ζητήματα αποκλειστικότητας, καθώς και για επιμέρους άλλα ζητήματα.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα.

3/ Αποφασίστηκε ομόφωνα και υποβλήθηκε σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ, όπως η 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα διεξαχθεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2015 (Τρίτη και Τετάρτη).

4/ Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως επανεξεταστεί το ποσοστό εμπορικότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

5/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη Πρωταθλήματος Novasports Super League Κ-17″.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πως θα πέσει το τείχος της Ρεάλ!

Το τείχος του Βερολίνου έπεσε μετά από 28 χρόνια, τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του, το ...