Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / “Είμαστε σε καλό δρόμο”

“Είμαστε σε καλό δρόμο”

 

volley
Αριστερά ο Λετονός διαγώνιος Έγκλεσκαλνς και δεξιά ο Ρουμάνος κεντρικός Σπίνου

Στην εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του με αντίπαλο την Κηφισιά αναφέρθηκε ο Αντρέι Σπίνου, ενώ ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς σχολίασε το βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται.

Αναλυτικά οι δύο ξένοι βολεϊμπολίστες του Θρύλου δήλωσαν τα εξής στο osfp.gr:

Αντρέι Σπίνου: “Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα παίζει όλο και καλύτερα. Κόντρα στην Κηφισιά ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο φιλικό. Ελπίζω ότι τις επόμενες εβδομάδες θα το αποδείξουμε και ακόμα περισσότερο. Έχουμε ωραία ομάδα με νέους παίκτες και το απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ. Στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα, πιστεύω ότι συνεχώς θα βελτιωνόμαστε και ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

Χέρμανς Έγκλεσκαλνς: “Τα παιχνίδια αυτά πρέπει να τα διασκεδάζουμε. Είναι για να βρει ρυθμό η ομάδα. Προσωπικά δεν είχα παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρέπει να ξαναμπώ σε ρυθμούς αγώνων και ρυθμούς βόλεϊ. Το δουλεύω ακόμα αυτό. Ελπίζω ότι στο ξεκίνημα της σεζόν θα είμαι έτοιμος. Σε κάθε αγώνα προσπαθώ να βελτιώνομαι”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Αποστολή εξετελέσθη από Κορδόν!

Όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Αντόνιο Κορδόν για τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, οι προσδοκίες ...