Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Δύο στα δύο για τους πυγμάχους του Ολυμπιακού

Δύο στα δύο για τους πυγμάχους του Ολυμπιακού

oly3

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία των δύο αθλητών του Ολυμπιακού στο 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας “ΑΜΑΡΥΣΙΑ”, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαρουσίου “Σπύρος Λούης”.

Ο απολογισμός του τμήματος πυγμαχίας ήταν το απόλυτο “δύο στα δύο”, αφού τόσο ο Δημήτρης Νικολακόπουλος όσο και ο Νικίας Βεντούρης επικράτησαν τον αντιπάλων τους κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο.

Ο Νικίας Βεντούρης στην κατηγορία των 70 κιλών επικράτησε του Ευάγγελου Κόκκαλη του Αμαρουσίου και ο Δημήτρης Νικολακόπουλος νίκησε τον Νικόλαο Τσολακίδη της ΑΕΚ στην κατηγορία των 60 κιλών.

Η συμμετοχή στο 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας αποτέλεσε το τελευταίο τεστ πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων το τετραήμερο 22-23-24 και 25 Οκτωβρίου.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Με δύο αθλητές στο 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας “ΑΜΑΡΥΣΙΑ”

Με δύο αθλητές θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός στο 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας “ΑΜΑΡΥΣΙΑ” που θα ...