Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Δύο νίκες για την Κ-15

Δύο νίκες για την Κ-15

K-15

Ο Ολυμπιακός (Κ-15) επικράτησε σε φιλικά παιχνίδια με 1-0 του ΠΑΣ Γαλάτσι και με 4-1 του Μοσχάτο 2000.

Δύο νίκες σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια πέτυχε η Κ-15 του Ολυμπιακού, που κέρδισε με 4-1 το Μοσχάτο 2000, στο Μοσχάτο, και με 1-0 τον ΠΑΣ Γαλάτσι, στο Γαλάτσι, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και στους δύο αγώνες.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

*Μοσχάτο 2000 – Ολυμπιακός 1-4

Γκολ Ολυμπιακού: Μπουλάρι (2), Μικρός, Χρυσικός.

Σύνθεση: Βεζύρης, Τασιάς, Λαζάρου, Ζυμπίδης, Καλλιμούκος, Τσέργας, Γλυνός, Μικρός, Κοτσιανούλης, Φελάς, Μπουλάρι/ Σφύρλας, Βοϊδονικόλας, Δεγαϊτας, Ντάκα, Χρυσικός, Γεωργαντής, Ντρούγκας.

*ΠΑΣ Γαλάτσι – Ολυμπιακός 0-1

Γκολ: Κοτσιανούλης

Σύνθεση: Βεζύρης, Λαζάρου, Γκοτζαμανίδης, Καλλιμούκος, Ζυμπίδης, Τσέργας, Ράμμα, Μικρός, Κοτσιανούλης, Φελάς, Γεωργαντής/ Σφύρλας, Μποσκουΐδης, Ντάκα, Χρυσικός, Δεγαΐτας, Βοϊδονικόλας, Ντρούγκας, Μπουλάρι.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πως η ανάγκη θα γίνει ιστορία!

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται ξανά σε Final 4, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, και ...

Βρείτε μας στο Twitter