Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Δράση 1η στο “Βe Αctive”

Δράση 1η στο “Βe Αctive”

beactive

Ο Ολυμπιακός διοργανώνει την 1η δράση του “Be Active” υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, την προσεχή Πέμπτη (24/9), στο Δημοτικό Θέατρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

“Ως υπερήφανος υποστηρικτής της πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση του αθλητισμού και της σωματικής δραστηριότητας ο Ολυμπιακός διοργανώνει την 1η δράση του «Be ACTIVE». Υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, την την Πέμπτη (24/9) στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο, τα τμήματα των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού δίνουν ραντεβού με τον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός στηρίζει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και ενθαρρύνει τους φιλάθλους της ομάδας, σε Ελλάδα και εξωτερικό, να συμμετάσχουν σε αυτές τις δραστηριότητες που θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

#BeActive!”.

oly

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!