
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ξεκαθάρισε πως, οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν αποτελούν δικαιολογία για να χαλαρώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος οφείλει να παρουσιαστεί έτοιμος και συγκεντρωμένος αύριο απέναντι στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Έλληνας φόργουορντ:
“Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και να που τα λέμε και πάλι. Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι από εσάς έχετε μπει στο κλίμα των εορτών που έρχονται. Ξέρω πόσο ανάγκη το έχει όλος ο κόσμος αυτό και πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλους σας να περάσετε όμορφα κα να ξεχαστείτε έστω και για λίγες ημέρες από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Επίσης, θα ήθελα όλους να σας καλέσω στο γήπεδο τις ημέρες των εορτών. Να πάρετε τις οικογένειες σας και να έρθετε. Είναι σίγουρo πως θα δώσουμε 2-3 παιχνίδια μέσα στις γιορτές, οπότε θα είναι όμορφο για εμάς να βρεθείτε δίπλα μας εκείνες τις ημέρες.
Οι γιορτές, όμως, μπορούν να περιμένουν. Εμείς μπροστά μας έχουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Η ΑΕΚ φέτος είναι εξαιρετική και εμείς θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη.
Δυστυχώς κοντεύει να γίνει συνήθεια, καθώς για άλλη μια φορά υπήρξε τραυματισμός στην ομάδα. Τη στιγμή που επέστρεψε ο Γιώργος και περιμέναμε όλοι πως και πως να γυρίσει και ο Βασίλης, η κακοδαιμονία χτύπησε τον Ματ. Αλλά έχουμε πει και σε προηγούμενη επικοινωνία μας, πως δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ολυμπιακός είμαστε και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη”.