Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Δικαίωση Ολυμπιακού για το ασυμβίβαστο

Δικαίωση Ολυμπιακού για το ασυμβίβαστο

melissanidis

Με ψήφους 4-3, η ΕΕΑ έκανε δεκτή την καταγγελία του Ολυμπιακού εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ασυμβίβαστου του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ΟΠΑΠ.

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/7), η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε και απέρριψε το αίτημα της ΑΕΚ να συμπεριληφθεί στο στοιχηματικό κουπόνι του ΟΠΑΠ ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι, με ψήφους 4-3, η ΕΕΑ έκανε δεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ασυμβίβαστο στη σχέση της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ λόγω της διοικητικής ανάμειξης του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους κιτρινόμαυρους.

Η ΕΕΑ δέχθηκε πως ναι μεν ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει μετοχές στο όνομά του, αλλά πως ασκεί διοίκηση στην ομάδα της ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε πως στη συνεδρίαση της 22ης Ιουλίου δεν είχε ληφθεί απόφαση επί του θέματος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς κατά την ψηφοφορία προέκυψε ισοψηφία (3-3 κι ένα λευκό). Για το λόγο αυτό, το πρωί της Τρίτης (28/7), ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε ενώπιον της ΕΕΑ, δίνοντας διευκρινίσεις. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που έκρινε ως βάσιμη την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δικαιώνοντας τους ερυθρόλευκους.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2024: Η πιο παράξενη offseason στη σύγχρονη ιστορία του;

Ίγκνας Μπραζντέικις και τέλος. Ο Ολυμπιακός σε μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περίοδο ολοκλήρωσε το ρόστερ του ...