Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Εκ του πονηρού τα σενάρια για Σίλβα

Εκ του πονηρού τα σενάρια για Σίλβα

1417596

Όταν δεν έχεις κάτι καλό να δείξεις, προσπαθείς να πιαστείς από κάτι που αφορά τον αντίπαλό σου και να το προσαρμόσεις έτσι ώστε να δημιουργήσεις ζήτημα και εντυπώσεις. Βγήκε λοιπόν ο Σίλβα και μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και άρχισαν ορισμένοι καλοθελητές, να μεταφράσουν τις δηλώσεις του όπως θέλουν ώστε να παρουσιάσουν πως στον Ολυμπιακό υπάρχει θέμα για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Δεν ισχύει τίποτα απολύτως και προσέχετε τι και ποιον διαβάζετε. Η σχέση του Πορτογάλου με την ΠΑΕ είναι άριστη και δεν έχει δημιουργηθεί ούτε καν η υπόνοια πως του χρόνου υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει σε άλλο σύλλογο του εξωτερικού.

Και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ευχαριστημένες και με τις επιδόσεις και με τη συμπεριφορά εκατέρωθεν. Το γεγονός ότι θα ήθελε ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ να επιστρέψει στην πατρίδα του και να κοουτσάρει μια από τις μεγάλες ομάδες, ούτε μεμπτό είναι, ούτε συνεπάγεται πως θα γίνει το καλοκαίρι.

Εκτός αυτού, το συμβόλαιό του προβλέπει επέκταση και για την επόμενη σεζόν οπότε η προσπάθεια να λοιδορηθεί η μαθηματική κατάκτηση σε χρόνο ρεκόρ από τον Ολυμπιακό, είναι εκ του πονηρού και τίποτα παραπάνω.

Τώρα δεν είναι ούτε ο χρόνος, ούτε η κατάσταση να συζητάμε και τη σεζόν 2016-17 από τη στιγμή που εκκρεμεί ακόμα ένας μεγάλος στόχος και αυτό είναι το κύπελλο Ελλάδος. Ας εστιάσουμε λοιπόν εκεί κι ας αφήσουμε τα σενάρια και τις θεωρίες συνωμοσίας.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Μήπως περνάτε για χαζό τον Μαρινάκη;

Φυσικά και η ανακοίνωση αλλαγής προπονητή του Ολυμπιακού μας ξάφνιασε όλους και εννοείται πως δεν ...

Βρείτε μας στο Twitter