Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Δεν έπρεπε να έχουμε κενά διαστήματα»

«Δεν έπρεπε να έχουμε κενά διαστήματα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε κενά διαστήματα στο παιχνίδι του, τονίζοντας πως η απόδοση πρέπει να παραμένει σταθερή για 40 λεπτά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ:

«Πήραμε μια μεγάλη διαφορά στην αρχή, αλλά κάναμε κάποια λάθη και δεν την κρατήσαμε. Έπρεπε να παίξουμε έτσι για 40 λεπτά και όχι να έχουμε κενά διαστήματα. Όταν είσαι σοβαρή ομάδα, πρέπει να παίζεις σωστά για 40 λεπτά».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Ήταν σημαντική η συμπαράσταση του κόσμου, βρέθηκε εδώ και μας στήριξε και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και να του αφιερώσουμε τη νίκη. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πως να μην ονειρεύεσαι ευρωπαϊκό;

Ο Ολυμπιακός απέδειξε για άλλη μία φορά πως αποτελεί μία από τις πιο δυνατές και ...

Βρείτε μας στο Twitter