Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Δίπλα στην Εθνική Νέων ο Ολυμπιακός

Δίπλα στην Εθνική Νέων ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δίπλα στην Εθνική Νέων
Στη φωτογραφία ο Τάσος Θέος με τους Βέργο, Καραχάλιο, Τσιμίκα, Σάλιακα

Τέσσερα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, θέλοντας μετά από το σύλλογό τους να διακριθούν στην Ευρώπη και με την Εθνική.

Ο Νίκος Βέργος, ο Μανώλης Σάλιακας, ο Κώστας Τσιμίκας και ο Ζήσης Καραχάλιος είναι από τα “όπλα” της Εθνικής ομάδας στην προσπάθεια πρόκρισής της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός είναι ο “αιμοδότης” των Εθνικών ομάδων όλων των ηλικιών και πάντα είναι δίπλα στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Στον αγώνα με την Ουκρανία στη Βέροια δίπλα στα παιδιά βρέθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Θοδωρος Ελευθεριάδης, μαζί με τον προπονητή της Ακαδημίας, κ. Τάσο Θέο, ενώ στη Λάρισα για να δει τον 2ο αγώνα έχει μεταβεί ο Τάσος Θέος. Ο προπονητής της Κ-15 είναι στη Λάρισα από το μεσημέρι της Πέμπτης (9/7) και επισκέφτηκε τους διεθνείς στο ξενοδοχείο συνομιλώντας μαζί τους για τον αγώνα με τους Αυστριακούς (22:00).

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...