Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!

Σπανούλης δεκαετίας στο λιμάνι! Η παραμονή του αρχηγού, Βασίλη Σπανούλη, ήταν ο διακαής πόθος των αδελφών Αγγελόπουλων, τον οποίο έκαναν πραγματικότητα προσφέροντας νέο συμβόλαιο στον “Kill-Bill”.

Από το καλοκαίρι του 2010, όταν έριξε «άγκυρα» στο λιμάνι, ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» κοντεύει να συμπληρώσει μια δεκαετία στον Ολυμπιακό! Ο Αρχηγός ανανέωσε το συμβόλαιο του για άλλον έναν χρόνο με προοπτική να επεκταθεί μέχρι το 2020 το επόμενο καλοκαίρι!

Ο παίκτης που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, κατακτώντας δύο “back to back” τίτλους Euroleague με την ομάδα του Πειραιά, το 2012 και το 2013, θα είναι τότε 38 χρόνων και θα «κρεμάσει τα παπούτσια του», όπως ονειρευόταν στην ομάδα της καρδιάς του.

Ούτε για ένα λεπτό, δεν είχαν δεύτερες σκέψεις οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη διάρκεια του τελευταίου συμβολαίου στην καριέρα του V-Span. Απέδειξαν εμπράκτως την αναγνώριση στο πρόσωπό του.

Δεν χρειάστηκε να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του για ώρα με τον παίκτη που έχει τα «κλειδιά» στα αποδυτήρια, ενός εκ των κορυφαίων ευρωπαίων γκαρντ, του οποίου η γνώμη ζητάται πάντα σε ό,τι αφορά αγωνιστικά θέματα. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι του έδωσαν ό,τι ακριβώς επιθυμούσε. Κυρίως, αντάλλαξαν απόψεις για το “χτίσιμο” του Ολυμπιακού.

Λίγο πριν τις 14:30 αφίχθη στα γραφεία της “Arcadia” ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, κι ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν ηδη εκεί.

Στις 15:15 έφτασε, χωρίς τον ατζέντη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, στην πλατεία Κλαυθμώνος ο Βασίλης Σπανούλης. Αυτή ήταν η 4η επίσκεψη του Σπανούλη στα γραφεία της Arcadia από το καλοκαίρι του 2010, όταν έκανε το… πέρασμα από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό.

Στις 18:40, μετά από 3,5 ώρες, έχοντας συζητήσει το σχεδιασμό του νέου Ολυμπιακού υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ, Ο Βασίλης Σπανούλης βγήκε, συνοδευόμενος από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, και μαζί ανακοίνωσαν την είδηση της παραμονής του στο λιμάνι.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Σπανούλης:”Δούλεψα πολύ το πόδι μου για να είμαι έτοιμος”

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σπανούλης, τόνισε: «Ήταν σα μια κανονική προετοιμασία όπως όλα ...