Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Βγήκαν τα εισιτήρια για Χίμκι

Βγήκαν τα εισιτήρια για Χίμκι

Στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα με την Χίμκι.

 

Οι φίλοι του Ολυμπιακού που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του top 16 της Ευρωλίγκα κόντρα στην Χίμκι την προσεχή Παρασκευή (5/02), έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν από σήμερα ένα εισιτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε. αναφέρει:

«Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Euroleague, OLYMPIACOS – KHIMKI MOSCOW REGION, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή 05/02/2016 με ώρα έναρξης 21:45, θα πραγματοποιηθεί ως εξής: 

• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Δευτέρα 01/02/2016 και ώρα 16:00 . 

• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Δευτέρα 01/02/2016 και ώρα 16:00 . 

• Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) από την Δευτέρα 01/02/2016. 

• Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Πέμπτη 04/02/2016 (10:00-18:00) και την Παρασκευή 05/02/2016 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα. 

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου, με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου. 

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή. 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15,20, 25 και 35 €. 

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600 

Όλοι «Print at Home Ticket», χωρίς αναμονή, χωρίς ταλαιπωρία! 
Συνεχίζεται για άλλη μία χρονιά το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος στο σπίτι του ή στο γραφείο του. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της ουράς για την αγορά εισιτηρίου, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο, ενώ, με την εγγραφή ως μέλος του συστήματος εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αποφεύγεται η επαναλαμβανόμενη διαδικασία προσκόμισης των παραπάνω στοιχείων με βάση και τον νέο Αθλητικό Νόμο. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα) 

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα με την KHIMKI MOSCOW REGEION στις 05/02/2016 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα: 

Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Πέμπτη 04/02/2016, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο. 

• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους 

• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8.».  

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Μεντιλίμπαρ:”Είδα πράγματα που μου άρεσαν”

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο του φιλικό απέναντι στον Άγιαξ, όμως οι ενδείξεις ...

Βρείτε μας στο Twitter