Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη…

Βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη…

Ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και γνώρισε την ήττα με 2-4 για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο γήπεδο στο ξεκίνημα του αγώνα, δημιούργησε καλές στιγμές αλλά δεν έβαλε το γκολ. Στο 13′ ο Φορτούνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Κοτάρσκι, ενώ στο 23′ ο Φορτούνης σέντραρε από τα δεξιά, ο Ποντένσε πλάσαρε μέσα από τη μικρή περιοχή η μπάλα σταμάτησε σε αμυντικό, ενώ σε δεύτερη προσπάθειά του επίσης σταμάτησε η μπάλα σε αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Στο 38′ έγινε το 0-1, όταν ο Μπάμπα έκανε το γύρισμα από τ’ αριστερά και ο Ζίβκοβιτς με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Όπως μπήκε στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Πίεση των «ερυθρόλευκων» στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, έκλεψε την μπάλα ο Φορτούνης ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Όμως στο 55′ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πορόζο μέσα στην περιοχή στον Τόμας, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος στο 56′ και έκανε το 0-2. Δέκα λεπτά μετά έγινε το 0-3 από τον Κωνσταντέλια σε γύρισμα του Μουργκ, ενώ στο 78′ ο Τόμας έκανε την κάθετη πάσα στον Κωνσταντέλια μέσα στην περιοχή, «πάτησε» την μπάλα για τον Οζντόεφ και με πλασέ σημείωσε το 0-4.

Το 1-4 έγινε από τον Φορτούνη, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή από πλάγια θέση αριστερά και η μπάλα πήγε πρώτα στο δοκάρι του Κοτάρσκι και μετά στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός είχε καλή ευκαιρία στο 90+2′, όταν ο Σκάρπα σέντραρε από τα δεξιά και ο Σολμπάκεν με το κεφάλι έστειλε ελάχιστα άουτ την μπάλα, ενώ ο Φορτούνης στο 90+5′ μετά από ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά έκανε το σουτ και ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 90+8′ διαμορφώθηκε το τελικό 2-4, όταν ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα από τ’ αριστερά και ο Μασούρας με το κεφάλι χρίστηκε σκόρερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντ. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πορόζο, Κίνι (64′ Σολμπάκεν), Αλεξανδρόπουλος (46′ Μασούρας), Καμαρά, Έσε (82′ Καρβάλιο), Φορτούνης, Ποντένσε (72′ Σκάρπα), Ελ Κααμπί (72′ Γιόβετιτς).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Σάστρε, Κουλιεράκης, Μπαμπά, Οζντόεφ (89′ Σβαμπ), Μεϊτέ (90′ Τσιγγάρας), Ζίβκοβιτς (89′ Τζίμας), Μουργκ, Τάισον (73′ Κωνσταντέλιας), Τόμας (82′ Ντεσπότοφ).

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Τα highlights κόντρα στον ΠΑΟΚ (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα κόντρα στον ΠΑΟΚ: