Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αστειότητες που μόνο γέλιο προκαλούν

Αστειότητες που μόνο γέλιο προκαλούν

ιβάν σαββίδης

Σε ακόμα μια κίνηση πρόκλησης εντυπώσεων στο όνομα της “κάθαρσης” του ελληνικού ποδοσφαίρου προχώρησε η ΠΑΕ Παοκ, που όμως το πραγματιστικό της αποτέλεσμα θα είναι η γελοιότητα και η παντελής έλλειψη σοβαρότητας.

Τι έκανε λοιπόν αυτή τη φορά; Κατήγγειλε τον Ολυμπιακό με το αίτημά του να εκδικάζεται μαζί με αυτό του Παο την Πέμπτη 23/7. Επιπλέον απέστειλε υπομνήματα και για τους Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο για τις εκκρεμείς υποθέσεις τους, τις οποίες επίσης διερευνά η δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, ο Πάοκ φαίνεται να έχει προσκομίσει όλα τα στοιχεία από τον φάκελο του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια όπως και τους περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υποστηρίζουν λοιπόν καθώς γνωρίζουν πως αυτές οι ενέργειες είναι εντελώς ανυπόστατες καθώς τα δεδομένα που προβάλλει έχουν ήδη απαντηθεί και διευκρινιστεί από τον Ολυμπιακό, πως δεν επιδιώκεται κάποιο συγκεκριμένο και άμεσο όφελος αλλά η άσκηση μεγαλύτερης πίεσης στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία  ώστε εκείνη να ενεργοποιηθεί ακόμα πιο δραστικά και να επέμβει όπως εκείνοι φαντάζονται και προσδοκούν προς της επίτευξη της περιβόητης “κάθαρσης”.

Πραγματικά, τέτοιες κινήσεις αποτελούν αιτίες γέλιου καθότι όχι μόνο δεν περιέχουν τίποτα καινούριο απ΄αυτά που όλοι ήδη γνωρίζουμε, αλλά επιπλέον υποβιβάζουν ακόμα περισσότερο το ελληνικό πρωτάθλημα, το όποιο έτσι κι αλλιώς με την πενιχρή αγωνιστική τους ποιότητα κατακρεουργούν εντός γηπέδου.

Φυσικά δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις ανούσιες αυτές κινήσεις. οι οποίες όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν εμπεριέχουν κανενός είδους κίνδυνο για το σύλλογο, παρά μια ακόμα ανήθικη επίθεση ελλείψει ποδοσφαιρικού ανταγωνισμού.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Οι προτάσεις του Ολυμπιακού για την αντιμετώπιση της βίας και των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης κατέθεσε το ολοκληρωμένο πλαίσιο προτάσεων του Ολυμπιακού στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ...

Βρείτε μας στο Twitter