Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αρέσει ο Σίλβα!

Αρέσει ο Σίλβα!

ΜΑΡΚΟ-ΣΙΛΒΑ

Ο Πορτογάλος τεχνικός Μάρκο Σίλβα ήρθε στη χώρα μας ως ένας προπονητής με σπουδαία προοπτική, εντούτοις άπειρος και σχετικά άγνωστος στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Σε λιγότερους όμως από 4 μήνες, έχει καταφέρει πολλά. Να δώσει ταυτότητα στην ομάδα, να κερδίζει ακόμα κι αν δε παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο και το σημαντικότερο, προσέδωσε αυτοπεποίθηση απέναντι σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Δεν είναι μόνο το διπλό Λονδίνο, ούτε αυτό Ζάγκρεμπ. Δεν είναι καν το 9/9 στο πρωτάθλημα. Είναι το σύνολο όλων αυτών που εκπροσωπεί ο Πορτογάλος. Η σιγουριά, η ηρεμία και η σοβαρότητα. Είναι η ανάδειξη παικτών που βρίσκονταν στην πόρτα της εξόδου, είναι το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια η εμπιστοσύνη που εμπνέει εντός και εκτός ομάδος.

Ήρθε χθες και η πρώτη “άτυπη” αλλά τόσο σημαντική επιβράβευση. Την έκαναν οι οπαδοί μας στη Βέροια.. Μάρκο Σίλβα οεοεοε…

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μήπως περνάτε για χαζό τον Μαρινάκη;

Φυσικά και η ανακοίνωση αλλαγής προπονητή του Ολυμπιακού μας ξάφνιασε όλους και εννοείται πως δεν ...