Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Από τους πρώτους που αγκαλιάζει τέτοιες πρωτοβουλίες”

“Από τους πρώτους που αγκαλιάζει τέτοιες πρωτοβουλίες”

oly

Όλες οι ομάδες που μετέχουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες θα δωρίσουν ένα ευρώ για κάθε εισιτήριο του πρώτου εντός έδρας παιχνιδιού τους στους πρόσφυγες. “Ο Ολυμπιακός είναι από τους πρώτους που αγκαλιάζει, υποστηρίζει και προωθεί δυναμικά τέτοιες πρωτοβουλίες” αναφέρει η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

“Η 15η Γενική Συνέλευση του ECA, όπου έλαβε χώρα στις 8 Σεπτεμβρίου στην Γενεύη προέβη σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία! Αποφασίστηκε ότι κάθε ομάδα που συμμετέχει στους ομίλους του UEFA Champions League και του UEFA Europa League θα προσφέρει ένα ευρώ για κάθε εισιτήριο που θα πουλήσει για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της, στους πρόσφυγες!

Οι ημερομηνίες των συγκεκριμένων αγώνων αφορούν την πρώτη αγωνιστική από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου και την δεύτερη από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς και όλο το χρόνο δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, εννοείται πως συμμετέχει στην συγκεκριμένη σπουδαία πρωτοβουλία, της οποίας την αρχική ιδέα είχε η Πόρτο και υποστήριξε με ιδιαίτερη θέρμη ο διοικητικός ηγέτης της Μπάγερν Μονάχου, κ. Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε.

Οι σύλλογοι, βέβαια, θα μπορούν να προσφέρουν και περισσότερα χρήματα αν το επιθυμούν, ενώ και ομάδες που δεν αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορούν να κάνουν το ίδιο, αν το επιθυμούν, σε αγώνα πρωταθλήματος της χώρας τους. Πρόκειται για μία τεράστια κίνηση για ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα που απασχολεί ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και την χώρα μας!

Ο Ολυμπιακός, όπως πάντα, είναι από τους πρώτους που αγκαλιάζει, υποστηρίζει και προωθεί δυναμικά τέτοιες πρωτοβουλίες”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Auf Wiedersehen…

Auf Wiedersehen στα γερμανικά σημαίνει εις το επανιδείν και αυτό ίσως ταιριάζει σε απόλυτο βαθμό ...