Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Από τη Μυτιλήνη στο Ρέντη

Από τη Μυτιλήνη στο Ρέντη

oly

Ο Ολυμπιακός εφαρμόζει καθημερινά στην πράξη την “ιδέα” της ενοποίησης της Ακαδημίας του με τις Σχολές του στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στις ΗΠΑ.

Η Ακαδημία είναι πάντα δίπλα στις Σχολές, τους δίνει πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά και τους επισκέπτεται συνεχώς μέσω των προπονητών της. Το ίδιο συμβαίνει και για τις Σχολές. Κάθε χρόνο όλοι οι προπονητές των Σχολών, εκτός από το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο, έρχονται στο Ρέντη για να δουν και προπονήσεις της Ακαδημίας.

Πριν από λίγες ημέρες στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη βρέθηκε ο κ. Βαγγέλης Σπανός. Ο ιδρυτής της παλαιότερης Σχολής του Δικτύου του Ολυμπιακού συνομίλησε με τα στελέχη του Ολυμπιακού και εν συνεχεία παρακολούθησε στο γήπεδο την προπόνηση της Πρωταθλήτριας ομάδας Νέων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεκάδες ομάδες από όλη την Ελλάδα που δεν ανήκουν στο Δίκτυο Σχολών εκφράζουν καθημερινά την επιθυμία να στείλουν τους προπονητές τους να δουν προπονήσεις των Πρωταθλητών!

Στη φωτογραφία είναι ο κ. Σπανός με τους προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ.κ Δημήτρη Μαυρογενίδη, Νίκο Τοπολιάτη, Ηλία Αμπατζίδη, Φώτη Παπαπαναγή και Νίκο Κολοκυθά.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη

Επίσκεψη στου Ρέντη πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήμερα, Τετάρτη (30/3) και μίλησε σε παίκτες και ...