Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Απόλυτα επιτυχημένο το Σεμινάριο στο Λέχαιο

Απόλυτα επιτυχημένο το Σεμινάριο στο Λέχαιο

oly

Περισσότεροι από 150 γονείς παρακολούθησαν το διπλό Σεμινάριο του Ολυμπιακού στην πόλη της Κορινθίας. Το “παρών” έδωσε και ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Πνευματικός.

Τεράστια απήχηση στην περιοχή του Λεχαίου και της Αρχαίας Κορίνθου είχε το διπλό επιμορφωτικό Σεμινάριο που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (14/10) στο Λέχαιο η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την τοπική Σχολή.

Περισσότεροι από 150 γονείς και παιδιά συγκεντρώθηκαν στον χώρο που είχε επιλέξει ο επικεφαλής της Σχολής, κ. Δημήτρης Κριτσελάς, προκειμένου να ενημερωθούν από τους επιστημονικούς συνεργάτες του Ολυμπιακού για τα ενδιαφέροντα θέματα της Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος στην ομιλία του επεσήμανε την αξία της συνεργασίας με μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και δεσμεύτηκε ότι στο προσεχές διάστημα θα είναι έτοιμο και το νέο γήπεδο της περιοχής.

Ο Παιδοψυχολόγος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Γιάννης Ζαρώτης, πήρε εν συνεχεία τον λόγο και ανέπτυξε στους γονείς θέματα που συναντούν στην καθημερινότητα τους, δείχνοντάς τους μέσα από παραδείγματα τον σωστό δρόμο. Η Διατροφολόγος, κα Αργυροπούλου, από την πλευρά της υποστήριξε βασιζόμενη σε μελέτες ότι η παχυσαρκία είναι μάστιγα που “χτυπάει” ολοένα και περισσότερα παιδιά στην Ελλάδα και μίλησε για τα συνήθη… φάουλ στη διατροφή μικρών και μεγάλων.

Στην εκδήλωση, την οποία είχε οργανώσει άψογα η Σχολή Λεχαίου, μίλησε φυσικά ο επικεφαλής κ. Κριτσελάς, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, ενώ αναφέρθηκε και στο διήμερο επιμορφωτικό Σεμινάριο των Σχολών που διεξήχθη στο Ρέντη. Το “παρών” έδωσε φυσικά και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βασίλης Νάνος, ο οποίος σημείωσε ότι υπάρχουν οι προοπτικές για σωστή ανάπτυξη της Σχολής Λεχαίου, αφού υπάρχει οργάνωση και “δίψα” για δουλειά.

Στη Σχολή Λεχαίου, η οποία είναι νέο μέλος στο Δίκτυο του Ολυμπιακού, προπονούνται καθημερινά 90 παιδιά και με την παράδοση του νέου γηπέδου της περιοχής ο αριθμός τους θα αυξηθεί κατά πολύ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η επιτακτική ανάγκη απόκτησης του Ντόρσεϊ

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τον Ολυμπιακό αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση για ...

Βρείτε μας στο Twitter