Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Αν γίνει κάτι, αυτουργός ο Αλαφούζος”

“Αν γίνει κάτι, αυτουργός ο Αλαφούζος”

articleGal_60423_62399.w_hr

Ηρεμία και ένα πολιτισμένο περιβάλλον ζήτησαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στη σημερινή συνάντηση πριν το ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου ενώ έγινε και διευκρίνηση για την τοποθέτηση του κ. Σάββα Θεοδωρίδη με παράλληλη στοχοποίηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Κ. Θεοδωρίδης στην σύσκεψη των μέτρων τάξης ουδέποτε κατέκρινε τον Περέιρα. Είπε ότι “μπορεί και εγώ να μην συμφωνώ με το ότι ο Περέιρα έφτασε μέχρι το τέρμα, αλλά αυτό είναι τίποτα σε σxέση με τη ζούγκλα εκείνης της μέρας. Αν είναι δυνατόν να μιλάτε για προκλήσεις όταν είχαμε να κάνουμε με οργανωμένο σχέδιο να γίνει ζούγκλα το παιχνίδι”! Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού τόνισαν ότι θέλουν ηρεμία και ένα πολιτισμένο περιβάλλον αλλά ότι για ό, τι συμβεί ηθικός αυτουργός θα είναι o Γιάννης Αλαφούζος.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Δε θα κατέβει αν δε ξέρει οτι θα κερδίσει…

Η φημολογία γύρω από την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την προεδρία της Super League έχει εντείνει τις συζητήσεις και τις αναλύσεις στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και ένας από τους πιο επιδραστικούς παράγοντες του αθλήματος στη χώρα, φέρεται να εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα για την κορυφαία διοικητική θέση της λίγκας.

Βρείτε μας στο Twitter