Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ανανέωσε ο Σφαιρόπουλος!

Ανανέωσε ο Σφαιρόπουλος!

 

sfairopoulos 1

Σε μια έμπρακτη αναγνώριση της εμπιστοσύνης και στήριξης στο πρόσωπο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Μέχρι το 2018 θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασίας τους!

Το προηγούμενο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι πρόεδροι της ομάδας, δείχνουν στην πράξη ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον Έλληνα τεχνικό και ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους για τρία ακόμα χρόνια! Μια επιβράβευση για την καλή δουλειά που έγινε τη σεζόν που τέλειωσε και με προσδοκίες για ακόμα καλύτερη συνέχεια!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Σφαιρόπουλος τριετίας

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Γιάννη Σφαιρόπουλο έως το 2018.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Το κόστος της αξιοπρέπειας και μια θέση στο λεωφορείο

Ο Βαλάντης Σιδέρης σχολιάζει και διερωτάται για την διαφαινόμενη μετακίνηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Παναθηναϊκό ...