Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ανανέωσε ο Σφαιρόπουλος!

Ανανέωσε ο Σφαιρόπουλος!

 

sfairopoulos 1

Σε μια έμπρακτη αναγνώριση της εμπιστοσύνης και στήριξης στο πρόσωπο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Μέχρι το 2018 θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασίας τους!

Το προηγούμενο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι πρόεδροι της ομάδας, δείχνουν στην πράξη ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον Έλληνα τεχνικό και ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους για τρία ακόμα χρόνια! Μια επιβράβευση για την καλή δουλειά που έγινε τη σεζόν που τέλειωσε και με προσδοκίες για ακόμα καλύτερη συνέχεια!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Σφαιρόπουλος τριετίας

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Γιάννη Σφαιρόπουλο έως το 2018.

About Βαλάντης Σιδέρης

Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Ερασιτέχνης αθλητής και στα δύο σπορ, απόφοιτος σχολής διαιτησίας και σχολής προπονητών. Αρχισυντάκτης ενός πολύ όμορφου ταξιδιού από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το 2015, του RedCampeon.gr. Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Redonair για μία σεζόν. Πλέον διευθυντής του kokkina.gr με περισσότερη εμπειρία και υπομονή.

Δείτε επίσης

Το κόστος της αξιοπρέπειας και μια θέση στο λεωφορείο

Ο Βαλάντης Σιδέρης σχολιάζει και διερωτάται για την διαφαινόμενη μετακίνηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Παναθηναϊκό ...