Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Αγωνία για Χάντερ

Αγωνία για Χάντερ

hunter

Ο Οθέλο Χάντερ τραυματίστηκε στον δεξιό του αστράγαλο στα μισά στης δεύτερης περιόδου της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και η σοβαρότητα της κατάστασης του δεν έχει, μέχρι στιγμής, εκτιμηθεί.

Ο Αμερικάνος center διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου έβγαλε ακτινογραφία και στη συνέχεια μετέβη στο ξενοδοχείο της ομάδας. Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των «ερυθρολεύκων» κ. Θεοφάνης Τσαβίσης, δεν έχει ακόμα κλινική εικόνα για την κατάσταση του αθλητή, όμως η αρχική του εκτίμηση είναι πως ο παίκτης δεν έχει υποστεί κάταγμα.

Οι γιατροί του Ολυμπιακού θα βγάλουν διάγνωση αφού μελετήσουν την ακτινογραφία και θα ενημερώσουν για το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί ο Χάντερ για ν’ αποθεραπευτεί.

Δείπνο κι επιστροφή

Το πρόγραμμα για την ομάδα περιλαμβάνει δείπνο στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια μετάβαση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Η ομάδα «πετάει» στις 00:00.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Τι κάνει και τι Δεν κάνει ο Πετρούσεφ: Player Analysis – Scouting report

Ο Πετρούσεφ ίσως γίνει μετά τον Λο, η σπουδαιότερη προσθήκη εντός της σεζόν, φτάνει να ...