Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Έφτασε ο Χάκετ!

Έφτασε ο Χάκετ!

Ντανιελ Χακετ

Στην Αθήνα έφτασε λίγο μετά τις 12 το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Ντάνιελ Χάκετ.

Ο Χάκετ, μάλιστα επεφύλαξε μια έκπληξη σε όσους τον περίμεναν αφού φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού ενώ στις δηλώσεις του φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι.

Αναλυτικά:

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Ολυμπιακό, που πρόκειται για έναν μεγάλο οργανισμό. Έχω μιλήσει με τον προπονητή μου. Ξέρω πάρα πολύ καλά και γνωρίζω ποια είναι η ομάδα. Ξέρω κι εγώ τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο» ανέφερε ο Χάκετ, που ήρθε μέσω Μονάχου και συνέχισε:

«Ο Σπανούλης είναι θρύλος. Θέλω να γίνω το στήριγμά του, να γίνω σφουγγάρι που θα παίρνω από αυτόν ό,τι κάνει στο παρκέ, προκειμένου να γίνω καλύτερος».

hackett

About Βαλάντης Σιδέρης

Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Ερασιτέχνης αθλητής και στα δύο σπορ, απόφοιτος σχολής διαιτησίας και σχολής προπονητών. Αρχισυντάκτης ενός πολύ όμορφου ταξιδιού από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το 2015, του RedCampeon.gr. Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Redonair για μία σεζόν. Πλέον διευθυντής του kokkina.gr με περισσότερη εμπειρία και υπομονή.

Δείτε επίσης

Το «ευχαριστώ» και η αγάπη του Χάκετ

  Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό κι έσπευσε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους ...