Αρχική / ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ / Άρθρα αναγνωστών:Εφιαλτικό καλοκαίρι

Άρθρα αναγνωστών:Εφιαλτικό καλοκαίρι

Η φωνή σας έχει δύναμη! Νέο άρθρο από ακόμα έναν αναγνώστη των kokkina.gr

Εφιαλτικό καλοκαίρι και φέτος μετά την αδιαφορία της διοίκησης για ενίσχυση της ομάδας και ξεσκαρτάρισμα από παίχτες επιπέδου β εθνικής!

Πρώτα επενδύεις στην επιχείρηση σου και μετά κάνεις την απόσβεση κ. Μαρινάκη! Για μια ακόμη χρονιά πας να μπεις στους ομίλους χωρίς εξτρέμ, χωρίς δεκάρι, χωρίς Μπακ και χωρίς 8αρια! Παίχτες τύπου Μπουχαλάκη, Όλεγκ, Μασούρα κτλ σαν ανέκδοτο μπορούν να ακουστούν και όμως κάποιοι στην διοίκηση δεν νιώθουν!

Το χειρότερο είναι ότι όλο το σκηνικό φαίνονταν από μακριά τα τελευταία 2 χρόνια κυρίως και τα λέγαμε ξανά και ξανά και μόνο ειρωνίες εισπράξαμε και σβήσιμο σχολίων! Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να πεις ότι ήταν τραγική η ανανέωση του Μάρτινς που είχε μαλώσει με τους μισούς παίχτες και είχε ξεμείνει από ιδέες και μετά από ένα σημείο δεν ήξερε ούτε ο ίδιος τι ήθελε να παίξει!

Έχω να γράψω ένα σωρό ίσως σ άλλο κείμενο αλλά θέλω να καταλήξω ότι η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί με ακόμα 6 ενδεκαδάτους (σέντερ μπακ, αριστερό μπακ, 8αρι, δεξί εξτρέμ, δεκάρι και σέντερ φορ νέο και γρήγορο).

Όλα τα άλλα είναι παραμύθια και ειδικά τα τελευταία χρόνια τα δίνει απλόχερα η διοικηση

Το παραπάνω κείμενο εστάλη από τον αναγνώστη της σελίδας ΝostalgostouGalleti

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Άρθρα αναγνωστών: Αδούλευτη ομάδα

Η φωνή σας έχει δύναμη! Νέο άρθρο από ακόμα έναν αναγνώστη των kokkina.gr Η ομάδα ...