Μετά την Μανωλιουδάκη, ήταν σειρά της Αλεξάνδρας Ασημάκη να επεκτείνει την συνεργασία της με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια.
«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αλεξάνδρα Ασημάκη! Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας». Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του τμήματος.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι χαρούμενη που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον σύλλογο για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Ολυμπιακός κατάφερε την τελευταία τριετία να συγκαταλέγεται στην ελίτ του Ευρωπαϊκού πόλο, κατέχει τα σκήπτρα στην Ελλάδα και αναμφίβολα καλύπτει τις φιλοδοξίες κάθε αθλήτριας . Στόχος μας είναι η διατήρηση των κεκτημένων εντός συνόρων η παραμονή στην ελίτ και να επιστρέψουμε στην κορυφή!»