Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Να είμαστε επίμονοι»

«Να είμαστε επίμονοι»

Η ομαδικότητα ήταν το… συστατικό της επιτυχίας στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τον Τζαμέλ ΜακΛιν και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τον Ολυμπιακό στην συνέχεια.

«Ήταν όντως ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Φενέρμπαχτσε. Επιστρέψαμε, κάναμε προπόνηση, είδαμε κάποια συστήματα, κάναμε stretching, θα κάνουμε θεραπεία και θα ετοιμαστούμε για να παίξουμε αύριο ξανά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε επίμονοι. Να είμαστε σταθεροί στο σκορ είτε βρισκόμαστε πίσω, είτε μπροστά. Να παίζουμε ως ομάδα και έτσι να αντιδράμε και από κει και πέρα να βλέπουμε τί έχουμε καταφέρει. Αν παίζουμε όπως πρέπει να παίζουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι». Ανέφερε αρχικά ο Αμερικάνος. 

Για τον Ερυθρό Αστέρα:

«Είναι πολύ επιθετικοί στην άμυνα. Παραδοσιακά παίζουν σκληρά και δεν εγκαταλείπουν ποτέ την μάχη. Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με ενέργεια, ειδικά στην άμυνά μας, όπως κάναμε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε».

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...