Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / «Μαζί σας, παίζουμε δέκα φορές καλύτερα »

«Μαζί σας, παίζουμε δέκα φορές καλύτερα »

Οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού εν’ όψει των ημιτελικών με τον Π.Α.Ο.Κ.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα, τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να παίξει δέκα φορές καλύτερα όταν έχει τον κόσμο στο πλευρό της, γι’ αυτό και ζήτησε από τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο να την στηρίξουν στους προσεχείς ημιτελικούς με τον Π.Α.Ο.Κ.

«Όλοι οι φίλαθλοί μας γνωρίζουν ακριβώς ότι θα είναι δυνατά και δύσκολα παιχνίδια κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. Και τα δυο παιχνίδια την Τετάρτη και την Παρασκευή στην έδρα μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε ότι όταν έχουμε την υποστήριξη σας μπορούμε να παίξουμε δέκα φορές καλύτερα. Επίσης αν βρεθούμε να χάνουμε σε κάποιο σετ, όπως στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μπορείτε να μας βοηθήσετε για να ανατρέψουμε την κατάσταση». Είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην 1η θέση της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος και τα δύο πρώτα ματς θα διεξαχθούν στην έδρα του (Την Τετάρτη 6/04 στις 20:30 και την Παρασκευή 8/04 στις 18:00). Η σειρά στην συνέχεια μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη (ο τρίτος αγώνας θα γίνει την Δευτέρα 11/04 στις 20:30 και ο τέταρτος την Τετάρτη 13/04 στις 18:00).

Εάν μετά από τέσσερα παιχνίδια δεν αναδειχθεί νικητής (προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις 3 νίκες), τότε η σειρά θα πάει και σε 5ο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στην έδρα του Ολυμπιακού την Δευτέρα 18/04 στις 20:30.

Πηγή: osfp.gr

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...