Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Στις ΗΠΑ ο Σφαιρόπουλος

Στις ΗΠΑ ο Σφαιρόπουλος

Το καλύτερο για τον Ολυμπιακό αναζητά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος
Το καλύτερο για τον Ολυμπιακό αναζητά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας θα βρίσκεται αύριο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Η στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν μόνο εύκολη δουλειά δεν είναι και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προσπαθεί με το συγκεκριμένο μπάτζετ που διαθέτει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, γι’ αυτό και ταξιδεύει σήμερα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δε θα πάει για ταξίδι αναψυχής αλλά για να εντοπίσει ενδεχόμενους στόχους ή αν θέλετε να “πείσει” έναν συγκεκριμένο Αμερικανό παίκτη να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ως γνωστόν, αυτήν τη περίοδο διεξάγεται το Summer League στην παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου, όπου θα συμμετάσχουν δεκάδες γνωστοί -στην Ευρώπη- και μη αθλητές, αρκετοί εκ των οποίων θα μπορούσαν και με το παραπάνω να αγωνιστούν για τους Πειραιώτες.

Ανάμεσά τους και παίκτες των οποίων το μέλλον έχει συνδεθεί φιλολογικά μ΄αυτό του Ολυμπιακού και δεν είναι απίθανο το ταξίδι του Έλληνα τεχνικού να συνδυαστεί και με κατ’ ιδίαν κουβέντες με τους αθλητές ώστε να υπερκεραστούν οι όποιες αμφιβολίες υπάρχουν και κυρίως αυτοί που άπτονται οικονομικής φύσεως.

Στο ζήτημα του Ντάνιελ Χάκετ, όπως σας γράψαμε και χθες, το ενδιαφέρον των πρωταθλητών υφίσταται και ο παίκτης βρίσκεται σε περίοπτη θέση της “κόκκινης” λίστας, όμως ακόμα και πάντα σύμφωνα με τον επίσημο Ολυμπιακό, δεν έχει επέλθει κανενός είδους συμφωνία.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Το κόστος της αξιοπρέπειας και μια θέση στο λεωφορείο

Ο Βαλάντης Σιδέρης σχολιάζει και διερωτάται για την διαφαινόμενη μετακίνηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Παναθηναϊκό ...