Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ανεβασμένος ο Μπουρούσης

Ανεβασμένος ο Μπουρούσης

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο διεθνής ψηλός

Ο Γιάννης Μπουρούσης έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν και η παρουσία του σε κάθε παιχνίδι της Λαμποράλ Κούτσα είναι καθοριστική.

Ο Έλληνας center πραγματοποίησε μια ονειρεμένη εμφάνιση στην Ευρωλίγκα την περασμένη Παρασκευή κόντρα στον Ολυμπιακό με 28 πόντους, 12 ριμπάουντ και 44 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, επίδοση που του χάρισε και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Ο Καρδιτσιώτης ψηλός έχει… ταιριάξει απόλυτα στο σύστημα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, είναι αποτελεσματικός στον χρόνο που αγωνίζεται και από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος.

Ανάλογο αγωνιστικό πρόσωπο ο “Μπούρου” παρουσιάζει και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μετά από τρεις αγωνιστικές στην ACB είναι ο πρώτος ριμπάουντερ με 10,3 ανά αγώνα, ενώ είναι και ο τρίτος καλύτερος παίκτης σε αξιολόγηση με 24,7 βαθμούς (πρώτοι στην σχετική λίστα είναι ο Άντε Τόμιτς της Μπαρτσελόνα και ο Ντέγιαν Μούσλι της Μανρέσα με 25,3).

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...