Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μιλουτίνοφ: «Νιώθω εξαιρετικά»

Μιλουτίνοφ: «Νιώθω εξαιρετικά»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε ό,τι ήθελε σήμερα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα πως, αισθάνεται σε πολύ καλή κατάσταση.  

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:

«Νιώθω εξαιρετικά και νιώθω το σώμα μου σε καλή κατάσταση. Περνάω πολύ καλά στο παρκέ με τους συμπαίκτες μου», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος σέντερ. 

Για τον Άντε Τόμιτς: «Είχε ένα άσχημο ματς. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ήξερα ότι πρέπει να τον σταματήσω. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την Μπαρτσελόνα και ήμασταν συγκεντρωμένοι πάνω του».

Για την δική του εμφάνιση: «Ελπίζω να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Παίζω για την ομάδα. Η σημερινή εμφάνιση σημαίνει πολλά για εμένα, επειδή βοήθησα την ομάδα μου να πετύχει μία σημαντική νίκη».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Οι νίκες σημαντικότερες από την ποιότητα και ο Μοντέρο

Η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου επιστρέφει! Η EuroLeague ανάβει ξανά τα φώτα της ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 − one =

September 2026
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930