Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Πετάει το πρωί για Κάουνας

Πετάει το πρωί για Κάουνας

Ο Ολυμπιακός θ’ αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (05/12), στις 11:00 για το Κάουνας, εκεί όπου την Πέμπτη, θ’ αντιμετωπίσει την Ζάλγκιρις, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

«Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει αύριο (05/12) για το Κάουνας. Η πτήση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρίσκονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 9:30.» Αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Κ.Α.Ε.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Το παρασκήνιο του επεισοδίου Μαρινάκη – Δημητριάδη

Η βαθιά κόντρα ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γρηγόρη Δημητριάδη (πρώην διευθυντή του πρωθυπουργικού ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − eight =